Visszajelzések a VIP CLUB-ról

Ezt írták azok a lelkes önfejlesztők, akik nem érték be az egyhelyben toporgással,
hanem megtették az első lépést és csatlakoztak a VIP CLUB-ba!

Köszönjük szépen a mai bejelentkezésed is! 🙂 <3 Várjuk a rádió interjús linket! :) Egy élmény ez a VIP klub is! :) Öröm csinálni a gyakorlatokat! :)

Nálad hozzászoktam a minőséghez a képzéseken.

Felülírtam és most is felülírom azokat a programokat,amik nem az előnyömre voltak.Folyamtosan egyre pozitívabb szemléletet építek ki magamban az élet minden területét illetően.Szeretem az életemet és magamat. 🙂 És.....VÁLTOZÁSFÜGGŐ LETTEM! 🙂 Imádom az állandó fejlődésemet! 🙂

Köszönöm Mariannak mert kellett (és kelleni fog) a segítsége, útmutatása, tanácsai, kedvessége. Örülök, hogy a csoport részese lehetek, remélem minél jobb hangulatban fejlődünk együtt.

Úgy gondolom, hogy Kolozsi Mariann szakmai ismerete, tapasztalata, gyakorlata nagyon nagy segítség lenne számomra az önismereti úton, a személyiségfejlesztésben, mert ahogy írtam, sok mindenre választ kaptam, de ez egy út, folyamat.

A weboldal illik hozzátok, kifinomult, ízléses, könnyen átlátható és gyors 🙂 Az anyagokat könnyen meg lehet találni és gyorsan lehet köztük keresni. A workshop hanganyagok jó minőségűek, szerintem pont jó hosszúságúak, olyanok mint egy hangoskönyv 😊 A hanganyagot még nem hallgattam meg, ha lesz egy kis nyugodt időm megteszem és megcsinálom az első workshopot😉 A VIP klubban levő FB csoport még most indult, így erről nem tudok nyilatkozni, gondolom az is jó lesz 🙂 A letölthető munkafüzetek és a fejlődési dokumentum szerintem nagyon szép lett és külön öröm, hogy nyomtatóbarát: a kitöltendő oldalakon nincs színes grafika, csak a szöveg, így nyugodtan, takarékosan kinyomtatható 😎A fizetés is nagyon egyszerű és gyors volt 🙂 A Tananyagok/Bónuszok alatti naptár nagyon jó ötlet, így lehet tervezni, mikor mi lesz, hogyan osszam be az időmet addig 🙂 Amit eddig láttam nagyon tetszik😘 Várom, hogy minél többen legyünk benne, akik igazán tesznek a fejlődésért és kihozzák ezekből az anyagokból a maximumot, mert hiszem: a közösség sokkal nagyobb fejlődést képes elérni együtt, mint az egyes emberek fejlődése összeadva 🙂