Gyakran Ismételt Kérdések

Regisztráció:

  1. Regisztrálj egy tetszőleges felhasználónévvel, az e-mail címeddel és a neveddel.
  2. A regisztráció elküldése után e-mailben megérkezik az aktiváló link, melyre kattintva meg tudod adni a felhasználónevedhez tartozó jelszavad. (Az e-mail a SPAM vagy Promóciók mappában is landolhat, ezért kérlek, ellenőrízd le azokat is.)
  3. A jelszó megadása után már aktív a fiókod.

 

A regisztrációhoz videós segédletet itt találsz.

 

Előfizetés:

  1. A fiók aktiválása után még nem rendelkezel aktív előfizetéssel, így nem lesznek elérhetőek a tananyagok.
  2. Az előfizetést követően automatikusan elérhetőek lesznek a tananyagok és amíg aktív előfizetéssel rendelkezel, folyamatosan elérhetőek is maradnak.
  3. Az előfizetésed minden hónapban automatikusan megújul. Az automatikus megújuláskor a Club díja automatikusan levonásra kerül az előfizetéskor megadott számláról.

FONTOS: Az előfizetésben együttműködő partnerünk a SIMPLE PAY, ezáltal kizárólag bankkártyával van lehetőséged az előfizetésre.

Az előfizetéskor a számlák automatikusan kerülnek kiállításra, így kérlek, minden esetben hiteles adatot adj meg.

Amennyiben céges számlát szeretnél, a céged bankkártyáját használd.

Az előfizetést bármikor lemondhatod. 
Lemondás esetén az előfizetéseidnél kattints a “Lemondás” vagy Szolgáltatás lemondása” gombra. 

Kérlek ügyelj arra, hogy a lemondás a fordulónapot megelőzően (előfizetési nap) történjen meg, mert az automatizált rendszer miatt a levont összeget nem tudjuk visszatéríteni.

Amikor lemondod az előfizetésed, kérlek írd meg az [email protected] email címre is, hogy tudjunk róla. A lemondás indoklása nem kötelező, de megköszönjük, ha jelzed felénk, mivel nem voltál elégedett.