5/5

VIP CLUB

Önfejlesztés egyszerűen, hatékonyan!

nap
óra
perc
másodperc

Fordíts időt az önfejlesztésre otthonról, kényelmesen és haladj a saját tempódban! – Mindezt  elméletben és gyakorlatban.

Ismerős? Biztosan veled is előfordult már...

Az önfejlesztésben jellemzően 3 akadály szokott elénkgördülni:

Számtalan önfejlesztő anyag van, de nem tudod, melyikben bízhatsz, melyik hiteles.

Nincsen logikusan felépített tanulási metódus, csak egy tanfolyam átfogó, felületes tudással.

Nem kapsz konkrét instrukciókat, hogyan kell elkezdeni, mi legyen az első lépés.

Amikor önfejlesztésbe kezdtem, mindig ezekbe az akadályokba ütköztem. Szerettem volna minél többet megtanulni, de teljesen meg voltam lőve.

Most, mint Önfejlesztő Mentor, ezt biztosan másképp fogom csinálni.

Ezért született meg a VIP CLUB!

Ezeken a lépéseken viszlek végig...

Iránytű a VIP Clubhoz…

Tervezd meg a fejlődésed a tervező segítségével. Írd össze, miben szeretnél fejlődni , hova szeretnél eljutni, mik a céljaid?
Ha  felírtad mindezt, jöhet a következő lépés.

Hallgasd meg a havi anyagokat. Ezek az anyagok maximum 30 percet vesznek el a szabadidődből, ami úgy gondolom nem sok, ha szeretnél eredményt elérni.

A havi anyagok mellé mindig kapsz egy munkafüzetet. Miért jó a munkafüzet? Mert ennek segítségével könnyedén feltérképezheted a te életedre vonatkozóan az aktuális témát. Egyszerű, mégis hatékony.

Kiegészítő anyagok, esettanulmányok. Tanuláskor gyakran felfedezhető, hogy egy-egy tananyagot jó lenne kiegészíteni példákkal, akár gyakorlati anyaggal, hozzáadott értékkel. Célom, hogy minél könnyebben a saját életedbe is bele tudd ültetni a tanultakat.

Témák, amiket jobban át kell járni: Így születtek a MESTERKURZUSOK. Az önfejlesztésben is vannak olyan életterületek, ahol nem elegendő “nagyjából átjárni” a területet. Ilyen téma az önbizalom, az önszeretet, és még sorolhatnánk… Kifejezetten az ilyen témák számára hoztam létre Neked ezeket a mesterkurzusokat. 

Kitartó önfejlesztő vagy? Szeretnél még több eredményt elérni? Én segítek! Nem telik el úgy hónap hogy valamilyen EXTRA, KEDVEZMÉNY, BÓNUSZ nem került volna zsebedbe. Szeretnél egy programra jönni? VIP Klubtagként kedvezményed is van rá! Ajándék e-book, vagy anyag, minden hónapban mást találsz a bónuszoknál! 

Támogatásra vágysz? Motivációra? Inspirációra? Itt pontosan egy ilyen közösségre, CSALÁDRA találsz. Minden ember életében vannak olyan emberek, ismerősök, haverok, rokonok, akik csak fel akarnak kapaszkodni. Akik csak visszahúznak “Én nem voltam sikeres, te se legyél az!” -elven. A VIP Club ezzel szemben az önzetlen támogatásról is szól és ez nem kényszer. Csak úgy jön. Jön a segítség és a motiválás. Nem kell kérned, mégis adnak, meghallgatnak. Ez felbecsülhetetlen.

Heti 30 perc az önfejlesztésre - ennyit kérek tőled, ha velem tartasz!

Mit kapsz a VIP Clubban?

Ezekre biztosan számíthatsz a zárt felületen belül. Érdemes velünk tartani!

Új anyagok + munkafüzet

Havonta 2 új anyaggal és hozzá tartozó munkafüzettel támogatlak a fejlődésedben, így mindig újabb és újabb témában tudsz fejlődni.

Mesterkurzusok

A Havi anyagok mellett mesterkurzusokkal is segítelek. A mesterkurzusokban egy adott téma mélyebben kerül kibontásra és sokkal mélyebb önismereti folyamatokat hoz elő.

Bónuszok, Kedvezmények

A tananyagok mellett kedvezményeket, bónuszokat is kapsz. Köztük kedvezményeket tréningekből, ajándék e-bookot, tervező füzetet stb..

Coaching & Mentoring est

A Coaching és Mentoring esten egy aktuális témában készítek egy élő előadást, ami után egy közös beszélgetést tartunk. Értékes gondolatok, ötletek hangoznak el és beszélgetés formájában segítünk egymásnak, ha elakadásod lenne.

VIP Klubtalálkozó

Negyedévente Klubtalálkozót rendezek, egy előre megbeszélt helyszínen, ahol személyesen is lehetőségünk van találkozni, megismerkedni. Cél egy közösségkovácsoló alkalmat összehozni, hogy még jobban támogathassuk egymást a fejlődésben.

Facebook zárt közösség

Egy közösség, ahol csak a VIP clubtagok vannak. A Csoport azonban nem csak a tagok gyűjtésére szolgál. Minden héten kihívásokkal, célkitűző és értékelő feladattal készüllök és a coaching alkalmak is itt kerülnek megrendezésre.

Mi vár rád a VIP klubban?

A VIP Klub lehetőséget ad Neked arra, hogy folyamatosan fejlődj anélkül, hogy bárhova is mennél. Legyél úton, otthon, vagy akár a munkahelyeden szünetben, a világ bármely pontján fektethetsz időt az önfejlesztésbe.

Milyen témákban fejlődhetsz?

és még sok más témában...

Mennyibe kerül a VIP Club és mit kapok cserébe?

Miért ne vágnál bele az önfejlesztésbe, ha ilyen egyszerűen a kezedben lehet  rengeteg tudás?

Havi előfizetés

6291 Ft + áfa/ hó

Csatlakozz a VIP Clubhoz rizikó nélkül! 
A tagságot így bármikor lemondhatod, ha úgy döntesz.

kizárólag bankkártyás fizetés elérhető*

Éves előfizetés

75.496 Ft + áfa / év

Elszánt önfejlesztő vagy?  Regisztrálj  a VIP Clubba egy teljes évre  egyszerűen, biztonságosan.

Ezeket a tananyagokat találod jelenleg a Klubban:

Te szűklátókörű vagy ?Most kiderül!

Stresszmentes övezet

5 jó szokás, amitől boldogabb leszel!

Hogyan menedzseld az életed? Időmenedzsment 1. rész

Nem látom a fejlődésem!-Mesterkurzus

Lépd át a komfortzónád!

Erősítsd meg az önbizalmad!- Mesterkurzus

Tervezd meg a fejlődésed!

Célkitűzés a magánéletedben!

Párkapcsolati alapszabályok

Munkahelyi stressz? Tippek, hogyan kezeld!

Fejleszd magad otthon!- Önismereti segédanyag

Személyes üzenetem a VIP Clubról...

Visszajelzések

Ilyen élményekkel, tapasztalatokkal sikerekkel lehetsz gazdagabb, ha a Kolozsi Mariann Tréning Központot választod önfejlesztéshez!

Gyakran Ismételt Kérdések

Megválaszolatlanul maradt néhány kérdésed? Olvasd végig a GYIK-et!

Az anyagokat egy belső felületen éred el. A “Bejelentkezés” gombra kattintva be tudsz lépni a saját felhasználói fiókodba, ahol minden anyagot megtalálsz. 

Igen,  minden anyagot látni fogsz, amíg aktív előfizetéssel rendelkezel. 

A felhasználói felületen éred el, a bónuszok között. A csoportba való regisztrálás feltétele az aktív előfizetés. Ha nincsen aktív előfizetésed, nem tudunk beengedni a csoportba.

Minden hónapban előre tudni fogod, mikor érkezik új anyag, erről külön értesítészt nem kapsz majd.

A VIP Clubban kapni fogsz videós anyagokat, hanganyagokat, cikkeket és egyéb e-bookot vagy munkafüzetet pdf formátumban.
Ahhoz, hogy a Pdf fájlokat meg tudd nyitni, mindenképp legyen olyan szoftver az eszközödön, ami tudja ezeket kezelni.

Természetesen, bármikor szeretettel várunk a VIP club tagjai között.

A klubtagságod havi előfizetés esetén a befizetéstől számított 1 hónapig, éves előfizetés esetén a befizetéstől számított 1 évig érvényes.

A felhasználói fiókodban a havi előfizetés megvásárlásával tudsz előfizetni. Erre kizárólag bankkártyával van lehetőség.
A biztonságos bankkártyás fizetésben együttműködő partnerünk a Simple Pay.
Éves előfizetés esetén banki átutalással tudsz fizetni.

A havi díj befizetését nem tudod elfelejteni. Az előfizetés minden hónapban automatikusan levonja a megadott bankkártyáról az előfizetés díját, így neked csak lemondás esetén kell foglalkoznod az előfizetési díjjal.

Természetesen. Írj nekünk e-mailt az [email protected] email címre és segítünk a váltásban.

A felhasználói fiókodon belül a ” Fiókom/ Előfizetéseim ” Menüpont alatt tudod megszüntetni. Ebben az esetben kérlek írj nekünk egy emailt is, hogy lemondod az előfizetésed.

Mindez indoklás nélkül megtehető.

Már csak ennyi időd maradt csatlakozni:
nap
óra
perc
másodperc

Hozd meg életed legjobb döntését és csatlakozz a VIP Clubhoz!