5/5

VIP CLUB

A VIP CLUB Mariannal jelenleg NYITVA

A VIP CLUB Mariannal jelenleg ZÁRVA

Pár percre vagy az önfejlesztők kincsestárától

nap
óra
perc
másodperc

Önfejlesztés otthonról kényelmesen, miközben a saját tempódban haladsz!

Nézz bele a VIP klubba ingyenesen! Iratkozz fel és 2 ajándék anyagot küldök neked a klubból.

Vágysz arra, hogy boldogabb és magabiztosabb légy? Biztosan veled is előfordult már...

hogy belekezdtél, de nem sikerült… Az önfejlesztésben jellemzően 3 akadály szokott elénk gördülni:

Számtalan önfejlesztő anyag van, de nem tudod, melyikben bízhatsz, melyik hiteles.

Nincsen logikusan felépített tanulási metódus, csak felületes tudás, és neked kell kimazsolázni a lényeget.

Nem kapsz konkrét instrukciókat, hogyan kell elkezdeni, mi legyen az első és a következő lépés.

Személyes üzenetem Neked a VIP Clubról:

Vágysz arra hogy boldogabb és magabiztosabb légy, de nem tudod hogyan csináld?

Amikor önfejlesztésbe kezdtem, mindig ezekbe az akadályokba ütköztem én is. Szerettem volna minél többet megtanulni és gyakorolni, de fogalmam sem volt, hogyan álljak neki hatékonyan? Ráadásul felesleges rizsa és zsákutcák nélkül. 

Rengeteg időt, energiát és pénzt áldoztam a szenvedélyemre, az önfejlesztésemre. 2013 óta hivatásos segítőként támogatlak.

Most, mint Önfejlesztő Mentor, több, mint 10 év tapasztalattal a hátam mögött tudom a buktatókat és a megoldásokat. Ezt a tudást és tapasztalatot szeretném átadni most neked.

Ezért született meg a VIP CLUB!

Két dolgot biztosan tudok: 

1. Az önfejlesztés egy maraton, nem sprint számodra is. 

2. Hosszú távon, következetes munkával és kitartással bármilyen célod elérheted, ha van bátorságod a nyomába eredni és megtenni a megfelelő lépéseket.

Erre élő példa vagyok én is és sokan a VIP Clubból. 

Bemutatom Neked a VIP Clubot

Ezeken a lépéseken vezetlek végig

Tervezd meg a fejlődésed a tervező segítségével.
Írd össze, miben szeretnél fejlődni , hova szeretnél eljutni, mik a céljaid?
Ha ezzel kész vagy, jöhet a következő lépés.

Hallgasd meg a havi anyagokat. Ezek az anyagok max. 30 percet vesznek el a szabadidődből, ami úgy gondolom nem sok, ha szeretnél eredményt elérni.

A havi anyagok mellé mindig kapsz egy munkafüzetet. A munkafüzet segítségével könnyedén feltérképezheted a te életedre vonatkozóan az aktuális témát. Egyszerű, mégis hatékony.

Esettanulmányok, EXTRA Rengeteg gyakorlati anyagot, példákat, és hozzáadott értéket találsz a Clubban. Célom, hogy minél könnyebben a saját életedbe is át tudd ültetni a tanultakat. Ezen kívül még számos ajándék, extra anyagot is kapsz menet közben.

flowers

Témák, amiket jobban át kell járni: Így születtek a MESTERKURZUSOK. Az önfejlesztésben is vannak olyan életterületek, ahol nem elegendő “nagyjából átjárni” a területet. Ilyen téma az önbizalom, az önszeretet, és még sorolhatnánk. Kifejezetten emiatt hoztam létre Neked ezeket a Mesterkurzusokat

flowers

Támogatásra  vágysz? Motivációra? Inspirációra? Itt pontosan egy ilyen közösségre, CSALÁDRA találsz. Minden ember életében vannak olyanok, akik csak visszahúznak “Én nem voltam sikeres, te se legyél az!” elven. A VIP Club ezzel szemben az önzetlen támogatásról is szól. Jön a segítség és a motiválás magától. Nem kell kérned, mégis adnak, meghallgatnak. Ez felbecsülhetetlen.

Mi vár rád a VIP Clubban?

A VIP Club lehetőséget ad Neked arra, hogy hogy belekezdj a saját önismereti utadba és elindulj a magabiztosságod megerősítése felé.  Hogy folyamatosan fejlődj anélkül, hogy bárhova is mennél. Legyél otthon vagy a világ bármely pontján, fektethetsz időt az önfejlesztésbe a VIP Club segítségével. Kényelmesen a telefonodról, a tabletedről vagy akár a laptopodról is eléred mind a tudásanyagokat, mind a közösséget. 

Milyen témákban fejlődhetsz?

Csupán 30 perc az önfejlesztésre, velem tartasz?


A Club segítségével könnyedén és örömtelien mélyülhetünk el az önfejlesztésben EGYÜTT!

Mit kapsz a VIP Clubban?

Ezekre biztosan számíthatsz a zárt felületen belül. Érdemes velünk tartanod!

Új anyagok + munkafüzet

Havonta 2 új anyaggal és hozzá tartozó munkafüzettel támogatlak a fejlődésedben. Így mindig újabb és újabb témában tudsz fejlődni, gyakorlat orientáltan. Ennek köszönhetően valódi változás, eredmény érkezik az életedbe.

Mesterkurzusok

A havi anyagok mellett Mesterkurzusokkal is segítelek. Ezek keretében egy adott témát sokkal alaposabban ismerünk meg, és járunk körbe. Mindez sokkal mélyebb önismereti folyamatokat hoz elő majd Benned.

Bónuszok, Kedvezmények

A tananyagok mellett kedvezményeket, bónuszokat is kapsz. Köztük kedvezményeket tréningekre, ajándék e-bookot, tervező füzetet, és még sok más izgalmas meglepetést menet közben, melyek támogatnak a gyorsabb fejlődésedben.

Coaching & Mentoring est

Havonta egy alkalommal a Coaching és Mentoring esten egy aktuális témában készítek egy élő előadást, ahol válaszolok a kérdéseitekre. Ezután pedig egy közös beszélgetést tartunk. Értékes gondolatok, ötletek hangzanak el és beszélgetés formájában segítünk egymásnak, ha valakinek elakadása lenne.

VIP Klubtalálkozó

Félévente Klubtalálkozót rendezek, egy előre megbeszélt helyszínen, ahol személyesen is lehetőségünk van találkozni, megismerkedni. Célom egy olyan közösség összekovácsoló alkalmat biztosítani, ahol még jobban tudjuk támogatni egymást a fejlődésben.

VIP Club Facebook zárt csoport

Egy közösség, ahol csak a VIP Club tagjai vannak jelen. Ebben a csoportban minden héten beszélgetünk, inspiráljuk, motiváljuk egymást, megbeszéljük a tapasztalatainkat, megosztjuk élményeinket. A coaching alkalmak is itt kerülnek megrendezésre. Természetesen Facebook hozzáférés nélkül is csatlakozhatsz a Clubhoz, ez egy plusz lehetőség a kapcsolattartásra és a kommunikációra.

Könnyen kezelhető felület

A Club tudástárát és belső felületét a lehető legegyszerűbbre terveztem, hogy minél kevesebb időbefektetéssel, minél mélyebb hatást tudj elérni és könnyedén be tudd illeszteni az életedbe.

Készen állsz? Vágjunk is bele!

Az ár az Áfát tartalmazza. FIZETÉS: havi előfizetésnél csak bankkártyával való fizetés lehetséges

Havi terv

havonta ismétlődő fizetés

7990 Ft/hónap

Csatlakozz a VIP Clubhoz rizikó nélkül! 

Nem számít hol tartasz az önismereti utadon, ott találkozunk, ahol éppen tartasz, és onnan megyünk EGYÜTT tovább. Ráadásul nemcsak én foglak támogatni, hanem egy különleges inspiráló közösség tagjává is válsz, ahol támogatásra és megértésre lelsz. Bármilyen kihívás van most az életedben, bármely szakaszában is vagy az életednek, a VIP Club pozitív hatását azonnal érezni fogod magadon. 

Ezeket a tananyagokat találod már most a Clubban többek között: (ennél sokkal több vár bent)

Workshop tartalma:
Önfejlesztőként az első és legnehezebb eldönteni, hogy melyek a hiteles források, kitől tanuljunk, hogyan építsük be a hétköznapjainkba. Emellett szó lesz arról, hogy hogyan indulj el, hogyan érheted el az önfejlesztésben a sikereket, az álmok megvalósítását és még sorolhatnánk…

Workshop tartalma:
A tananyagban szó lesz arról, hogyan tűzd ki a céljaidat úgy, hogy sikerre vidd. Milyen irányba haladj? Miket tanulhatsz már csak az úton, hogy elindultál a célod felé. 
Röviden: a sikeres célkitűzés alapjait vesszük át.

Workshop tartalma:
A tananyagban szó lesz arról, hogy milyen örökérvényű alapszabályai vannak egy párkapcsolatnak. Mire épül és mire építsd a párkapcsolatod? Mi az, amiben hatással vannak a párkapcsolatodra a családi minták. Hogyan azonosulhatsz a pároddal és hogyan hozd harmóniába a párkapcsolatodat.

Workshop tartalma:
A tananyagban szó lesz arról, hogyan tudsz dolgozni a stressz ellen könnyedén. Stresszkezelési technikákról, hogy miért nem érdemes stresszelned és minden olyan dologról, megoldásról, segítségről, amivel könnyedén elűzheted a feszült pillanatokat.

Ezt üzenik neked a VIP Club tagjai:

Ezt üzenik neked a VIP Club tagjai:

Ilyen élményekkel, tapasztalatokkal sikerekkel gazdagodhatsz Te is, ha velünk tartasz! 

Gyakran Ismételt Kérdések (GyIK)

Megválaszolatlanul maradt néhány kérdésed? Olvasd végig a GYIK-et!

Az anyagokat egy belső felületen éred el. A jobb felső sarokban található  BEJELENTKEZÉS gombra kattintva tudsz belépni a saját felhasználói fiókodba, ahol minden anyagot megtalálsz. 

Igen,  minden anyagot látni fogsz, amíg aktív előfizetéssel rendelkezel. 

A felhasználói felületen éred el, a bónuszok között. A csoportba való regisztrálás feltétele az aktív előfizetés. Ha nincsen aktív előfizetésed, nem tudunk beengedni a csoportba.

Minden hónapban előre tudni fogod, mikor érkezik új anyag, erről külön értesítést nem kapsz majd.

A VIP Clubban kapni fogsz videós anyagokat, hanganyagokat, cikkeket és egyéb e-bookot vagy munkafüzetet pdf formátumban.
Ahhoz, hogy a Pdf fájlokat meg tudd nyitni, mindenképp legyen olyan szoftver az eszközödön, ami tudja ezeket kezelni. Ügyfélszolgálatunk örömmel segít a technikai kérdésekben, keress minket bátran, bizalommal.

Természetesen, bármikor szeretettel várunk a VIP Club tagjai között a jövőben is.

A klubtagságod havi előfizetés esetén a befizetéstől számított 1 hónapig, éves előfizetés esetén a befizetéstől számított 1 évig érvényes.

A felhasználói fiókodban a havi előfizetés megvásárlásával tudsz előfizetni. Erre kizárólag bankkártyával van lehetőség.
A biztonságos bankkártyás fizetésben együttműködő partnerünk a Simple Pay.
Éves előfizetés esetén banki átutalással is tudsz fizetni.

A havi díj befizetését nem tudod elfelejteni. Az előfizetés minden hónapban automatikusan levonja a megadott bankkártyáról az előfizetés díját, így neked csak lemondás esetén kell foglalkoznod az előfizetési díjjal.

Természetesen. Írj nekünk e-mailt az [email protected] email címre és segítünk a váltásban.

A felhasználói fiókodon belül a ” Fiókom/ Előfizetéseim ” Menüpont alatt tudod megszüntetni. Ebben az esetben kérlek írj nekünk egy emailt is, hogy lemondod az előfizetésed, és adminisztráljuk. 

Mindez indoklás nélkül megtehető. Köszönjük a megtisztelő bizalmad!

Iratkozz fel és értesítelek a következő nyitásról.